Addictive Spinach Dip

  2 Tasse/n Sour cream (Schmand)
  1.5 Tasse/n Mayonnaise
  1pk Knorr Vegetable Soup
   Dash of Worcestershire sauce
  1 Garlic clove, minced
  1pk Frozen spinach, chopped
  1 Loaf round Rye Bread bread
  1 Loaf Italian bread



Zubereitung:
In a bowl, mix together the sour cream, mayonnaise, soup mix,
Worcestershire sauce and garlic. Defrost the spinach; rinse it and
squeeze it dry. Add to the sour cream mixture. Place bowl in the
refrigerator for 30 minutes. Meanwhile, cut out the top of the Rye
Bread, so you have a bowl shape. Cut up remaining bread into squares;
do the same to the loaf of Italian bread. Pour sour cream mixture into
the Rye bowl, and arrange the squares of bread around the dip. Dig in
and enjoy. Serves how many: 10 Takes how long to make: About 30 minutes
Some people add water chestnuts, shredded cheddar or canned shrimp--be
creative!



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Kartoffelpuffer mit Lachs und Quark
Das Kartoffelpuffermehl in Wasser geben und verrühren und zehn Minuten quellen lassen. Butterschmalz in einer Pfanne a ...
Kartoffelpuffer mit Räucherlachs
Kartoffeln schälen, waschen und reiben. Mit Ei, Mehl und Salz verrühren. Im heißen Öl nacheinander 12 Puffer braten. ...
Kartoffelpuffer mit Schafskäse
Die Lauchzwiebeln putzen, waschen und dann in Ringe schneiden. Die Tomaten waschen, halbieren. Die Kerne entfernen u ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe