Fermented Black Bean Sauce

  0.25 Cup(s) peanut oil
  0.5 Cup(s) chopped onions
  0.25 Cup(s) minced red bell pepper
  1 Tablespoon(s) minced garlic
  1 Tablespoon(s) minced ginger
 
hot chile: 0.25 Cup(s) *fermented black beans
  2 Tablespoon(s) sherry
  2 Tablespoon(s) soy sauce
  0.5 Teaspoon(s) brown sugar
  1.5 Cup(s) cups stock
   Corn starch (optional)



Zubereitung:
Soak the beans for 30 minutes then rinse well. Tap the beans with the
flat side of a chef's knife to release the flavor. Heat the oil in a
skillet over medium heat. Add the onions, pepper, garlic, ginger and
hot chile. Saute for 3 minutes or until onions become translucent. Add
the drained black beans. Stir well and slightly mash the beans with the
back of a wooden spoon. Add the remaining ingredients and simmer. If
thicker sauce is desired add corn starch mixed with water. Serve warm
over vegetables such as kale, carrots, sea vegetables, steamed
mushrooms and rice or thin noodles. This sauce can also be used over
chicken toward the end of the chicken's cooking time as a a basting
liquid.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Tomatensauce (329)
In dem erhitzten Öl Zwiebeln und Paprika angehen lassen, Tomatenpüree und Oregano dazu geben und mitdämpfen lassen. Mit ...
Tomatensauce (Basisrezept)
Ergibt 2 Portionen von etwa 400 ml. Den Stielansatz aus den Tomaten keilförmig herausschneiden. Auf der gegenüb ...
Tomatensauce alla bolognese
Die wohl berühmteste Pastasauce war für viele Deutsche in den fünfziger Jahren neben der Pizza der Einstieg in fremde Kü ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe