Fish in Adobo Sauce

  2 Ancho Chiles; Dried, OR
  0.5ts Red Peppers; Crushed
  900g Fish Fillets; *
  0.25c Vegetable Oil
  240g Tomatös; 1 cn
  1c Orange Juice
  1c Onion; Cut Up, 2 Md.
  1 Zehe Garlic; Minced
  1ts Salt
  0.5ts Oregano; Dried, Crushed
  0.25ts Cumin; Ground
  0.25ts Cinnamon; Ground
  1 Schuss Cloves; Ground
 
GARNISHES: 1 x Lettuce; Shredded, Half Head
  1 Orange; Thinly Sliced, 1 lg
  1 x Radish Roses



Zubereitung:
* Use fresh or frozen Haddock or other fish fillets in this recipe.
Cut ancho chiles open, discard stems and seeds. Cut the chiles into
small pieces with a pair of scissors or a sharp knife.
Place in a small bowl and cover with boiling water; set aside for 45 to
60 minutes to soak. Drain. Meanwhile, thaw fish if frozen.
Lightly brown the fish fillets on both sides in hot oil. Arrange fish
in a 13 X 9 X 2-inch baking dish. Season with a little salt. In a
blender container, combine drained ancho chiles (or crushed red
peppers) with the UNDRAINED tomatös, orange juice, onions, garlic,
salt, oregano, cumin, cinnamon, and cloves. Cover and blend until
smooth. In the skillet used for cooking the fish, simmer the tomato
mixture for about 20 minutes, or until thickened, stirring
occasionally. Pour over the fish in the baking dish. Bake, uncovered,
in a preheated 350 degree F. oven for 30 minutes. Transfer the fish
fillets to a serving platter. Top with lettuce, garnish with orange
slices and radish roses.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Yucca... Teil 4
Anfang: siehe Teil 3. Maniok, Manhiot esculenta, Yucca Die Kassave ist eine der wichtigsten Nutzpflanzen in den warm-f ...
Yufkali pilic, Küken im Teigmantel
Küken in einen schweren Topf mit Deckel legen und zehn bis fünfzehn Minuten bei schwacher Hitze garen, bis der Fleisch ...
Yufka-Teig Napoleon
Zwei der Yufka-Teigblätter mit etwas geschmolzener Butter einstreichen und jeweils mit einem Blatt Teig bedecken. Diese ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe