Apple Breakfast Popover
0.5c All purpose flour | ||
0.5c Skim or 2% milk | ||
1tb Melted butter | ||
0.125ts Salt | ||
4 Egg whites | ||
TOPPING: | 1.5 Tasse/n Chopped apples | |
0.5c Apple jelly | ||
2tb Water | ||
0.125ts Cinnamon |
Zubereitung:
Heat oven to 400f. Spray 8-inch square baking dish with nonstick
cooking spray. In medium bowl, beat flour and milk with wire whisk
until well blended. Add butter, salt and egg whites; beat well. Pour
into spray-coated dish. Bake at 4oof for 25 to 30 minutes or until
puffed and golden brown. Meanwhile, in small saucepan combine all
topping ingredients; heat over low heat until jelly is melted and
mixture is hot, stirring frequently. Immediately after removing popover
from oven, cut into fourths and serve with hot topping. Per serving:
Cal. 240, fat 3g, Protein 6g, Sodium 180mg.
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Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Obatzda (2)
Camembert und Butter sollten ziemlich weich sein. Beides zerdrücken, kleingewürfelte Zwiebel und Gewürze dazugebe ...
Obatzer
Die Butter schaumig rühren (das geht am besten, wenn dieselbe Zimmertemperatur hat), den Camembert mit einer Gabel ...
Obatzte
Camembert in kleine Würfel schneiden und gründlich mit den restlichen Zutaten vermengen. Die 3 Esslöffel Bier zum Sch ...
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