Garlic-Roasted Green Beans and Shallots with Hazelnuts

  6md Shallots
  450g Green beans, trimmed
  5md Cloves garlic, coarsely chopped
  3tb Extra-virgin Olive oil
  1ts Kosher salt
  0.5ts Freshly ground black pepper
  0.25c Finely chopped fresh flat- leaf parsley
  0.25c Coarsely chopped toasted hazelnuts
  1ts Finely grated lemon zest



Zubereitung:
Chopped hazelnuts are a fine flavor match for green beans-and a
refreshing departure from the more expected almonds.

Position a rack in the center of the oven and heat the oven to 450°F.

Slice each shallot lengthwise into 1/4-inch slices. Put the shallots,
green beans, and garlic in a large bowl; toss with the oil. Sprinkle
the salt and pepper over the vegetables and toss again. Transfer to a
10x15-inch Pyrex dish and roast until the vegetables are tender and
very lightly browned, stirring once, 18 to 20 minutes.

Meanwhile, combine the parsley, hazelnuts, and lemon zest in a small
bowl. Sprinkle the parsley mixture over the roasted vegetables and toss
to coat. Serve immediately.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Vanillebutter
-- e&t -- posted by K.-H. Boller -- modified by Bollerix Die Butter in Stückchen schneiden, auf einem tiefen T ...
Vatapa
Brot entrinden, in Würfel schneiden.In Kokosmilch und 250 ml kaltem Wasser 30 Min. einweichen. Zwiebeln, Koriander und ...
Vogelbeerenkompott
Die Vogelbeeren waschen und abtropfen lassen. Mit dem Wasser zum Kochen bringen. Die Äpfel schälen, vom Kerngehäuse b ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe