Jalapeno Mustard

  2ts Whole coriander seeds
  0.25 Tasse/n Whole yellow mustard seeds
  0.25 Tasse/n Whole black mustard seeds
  0.25 Tasse/n Dry powdered mustard
  0.75 Tasse/n Cold water
  3 Garlic cloves peeled and chopped
  1sm Onion; peeled and chopped
  2sm Jalapenos (or more) seeded
  0.25 Tasse/n Cider vinegar
  0.25 Tasse/n Dry white wine



Zubereitung:
Toast coriander seeds in a dry skillet or place them in a flat dish and
microwave on High for 4 to 5 minutes. Crush the mustard and coriander
seeds slightly in a mortar or blender, then mix them and the powdered
mustard into the water and let stand for at least three hours.

Mix the remaining ingredients and pulverize in a blender until smooth.
Stir the puree into the mustard. Bring the mixture to a boil, then
lower the heat and simmer 5 minutes or until as thick as you like,
stirring occasionally. The mustard will thicken slightly on cooling.
Refrigerate, covered.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Salat-Joghurt-Dressing
1. Joghurt mit Crème fraîche, Zitronen- und Orangensaft gut verrühren. 2. Senf und Meerettich gründlich untermischen ...
Salat-Kräutersoße
1. Himbeeressig mit Salz, Pfeffer und 1 Prise Zucker verrühren, bis sich Salz und Pfeffer aufgelöst haben. 2. Öl und ...
Salatsauce
Alle Zutasten, bis auf das Öl, gut verrühren, dann das Öl unterrühren. Die Mengenangaben sind etwas ungenau, franzà ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe