Jewish Potato Knish
DOUGH: | 2 Tasse/n Flour | |
0.5ts Baking powder | ||
0.25ts Salt | ||
1 Egg | ||
0.25 Tasse/n Oil | ||
POTATO FILLING: | 4 Potato; cooked mashed | |
Chicken fat; melted | ||
Salt | ||
Pepper; lots of pepper | ||
LIVER FILLING: | 225g Liver; beef, broiled, choppd | |
3 Chicken liver; broiled chopd | ||
225g Ground beef; sauteed | ||
0.5 Tasse/n Potato; mashed | ||
1 Egg | ||
1 Onion; minced and browned i | ||
1tb Oil | ||
0.5ts Salt |
Zubereitung:
Sift flour, baking powder, and salt into a bowl. Beat egg, oil, and
water and add to the flour mixture. Knead lightly until dough is soft;
it will be slightly oily but not sticky. Cover and set in a warm place
for 1 hour. Make filling. For either filing, combine all ingredients
and mix well. Divide dough in half and roll as thin as possible into a
rectangle. Spread the filling on long side of the dough and roll like a
jelly roll. CUt into 1-in. slices. Pull ends of the dough over the
filling and tuck into the knish to form small cakes. Place on a
wellgreased baking sheet. Bake in a 375 degree F. oven until brown.
Kathleen's Recipe Swap Page http://www.ilos.net/~answers/recipe
recipes@ilos.net
Durchschnittliche Gesamtbewertung: 0.67 Stern(e)
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Joghurt-Orangen Sauce (Zu Früchte)
Den Joghurt mit der Schlagsahne verrühren und dann den Zucker, den Orangen-, den Zitronensaft und den Orangenlikör ...
Joghurt-Quark-Sauce (zu Rettichsalat)
Alle Zutaten - ausser Kerbel - glattrühren. Rettich mit grober Raffel in die Sauce reiben und umrühren. ...
Joghurtsahnetorte
Mürbteig ca. 3 mm stark ausrollen und hell backen. den ausgekühlten Mürbteigboden mit Aprikosenmarmelade bestreichen ...
Den Joghurt mit der Schlagsahne verrühren und dann den Zucker, den Orangen-, den Zitronensaft und den Orangenlikör ...
Joghurt-Quark-Sauce (zu Rettichsalat)
Alle Zutaten - ausser Kerbel - glattrühren. Rettich mit grober Raffel in die Sauce reiben und umrühren. ...
Joghurtsahnetorte
Mürbteig ca. 3 mm stark ausrollen und hell backen. den ausgekühlten Mürbteigboden mit Aprikosenmarmelade bestreichen ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe