Jewish Potato Knish

Durchschnittliche Bewertung für Jewish Potato Knish

 
DOUGH: 2 Tasse/n Flour
  0.5ts Baking powder
  0.25ts Salt
  1 Egg
  0.25 Tasse/n Oil
 
POTATO FILLING: 4 Potato; cooked mashed
   Chicken fat; melted
   Salt
   Pepper; lots of pepper
 
LIVER FILLING: 225g Liver; beef, broiled, choppd
  3 Chicken liver; broiled chopd
  225g Ground beef; sauteed
  0.5 Tasse/n Potato; mashed
  1 Egg
  1 Onion; minced and browned i
  1tb Oil
  0.5ts Salt



Zubereitung:
Sift flour, baking powder, and salt into a bowl. Beat egg, oil, and
water and add to the flour mixture. Knead lightly until dough is soft;
it will be slightly oily but not sticky. Cover and set in a warm place
for 1 hour. Make filling. For either filing, combine all ingredients
and mix well. Divide dough in half and roll as thin as possible into a
rectangle. Spread the filling on long side of the dough and roll like a
jelly roll. CUt into 1-in. slices. Pull ends of the dough over the
filling and tuck into the knish to form small cakes. Place on a
wellgreased baking sheet. Bake in a 375 degree F. oven until brown.


Kathleen's Recipe Swap Page http://www.ilos.net/~answers/recipe
recipes@ilos.net



Durchschnittliche Gesamtbewertung: 0.67 Stern(e)



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Joghurt-Orangen Sauce (Zu Früchte)
Den Joghurt mit der Schlagsahne verrühren und dann den Zucker, den Orangen-, den Zitronensaft und den Orangenlikör ...
Joghurt-Quark-Sauce (zu Rettichsalat)
Alle Zutaten - ausser Kerbel - glattrühren. Rettich mit grober Raffel in die Sauce reiben und umrühren. ...
Joghurtsahnetorte
Mürbteig ca. 3 mm stark ausrollen und hell backen. den ausgekühlten Mürbteigboden mit Aprikosenmarmelade bestreichen ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe