Kirschen Michel

  4 lb Dried Danish or Sweet Muffins; Crumbled-1 Gallo
  1l Milk; Soak
  12 Eggs; Separated
  12 ounces Sugar; Cream
  12 ounces Butter; Unsalted
  2 ounces Vanilla
  1tb Baking Soda
  1tb Salt
  2ts Cinnamon
  1 Lemon; Juice & grated Rind



Zubereitung:
12 oz Almonds, toasted; Finely Ground 6 lb Fresh or Frozen Pie
-Cherries; Pitted 2 oz Bread Flour; Dust Cherries 1 c Cake
Crumbs; For the Pan 2 oz Butter; For the Pan 4 oz 10 X Sugar;
For Dusting Soak the Danish Crumbs in warm Milk.
Cream the Butter, Sugar, Vanilla, Almonds, Cinnamon, Lemon Juice, Rind
and warmed Eggyolks.
Whip the Whites and fold in with the dusted Pie Cherries.
Butter shallow 200 pan and sprinkle with cake crumbs.
Pour in Batter and bake at 325F for 45 minutes to one hour.
Dust with 10 X Sugar and serve warm with Caramel-Cherry Sauce or Creme
a l'Anglaise.

Serving Ideas : Serve Warm

Notes : 24 servings for Buffet or Banquet

Recipe by: Hartmut W. Kuntze, Cmc

hans@chef.net, converted by Mmbuster v2.0m.



t äÖ äÖ d



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Buttermilchquark mit Kartoffeln
Kartoffeln waschen und abbürsten, dann 20 Minuten kochen. Quark mit Butter und evtl. Öl cremig rühren, Kümmel grob i ...
Buttermilch-Schmarren mit Beerenragout
1. F?r die Sauce Puddingpulver mit 4 EL vom Orangensaft glatt rühren. übrigen Orangensaft mit Zucker aufkochen, Puddingm ...
Buttermilch-Spinat-Drink
Den Spinat mit der Zwiebel zusammen mixen, die Buttermilch dazugeben und einige Zeit schlagen, bis das Getränk eine ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe