Ben Hawkins - Steak Sauce -
450g Butter | ||
1lg Bottle of Lee & Perrin - Worst shire sauce | ||
1 Tasse/n Fine chopped garlic |
Zubereitung:
In a heavy skillet, put 1/2 lb of butter and chopped garlic, cook on
low until garlic is tender, then add the rest of the butter and Worst
shire sauce. Cook until all is blended. Makes approximately one quart,
and can be divided into small freezer dishes, for freezing till needed.
Just heat and serve over steak or what ever meat you wish to use, and
dösn't seem anything - so simple, could be so good! This recipe came
from the late - "Captain Jesse L. Marks" and his lovely wife -
Florence. Capt'n Jesse was master of the Worlds Largest Towboat - the
Quad Screw M/V "United States", along with the Quad Screw M/V
"Missouri" for Federal Barges Lines.. His chief cook aboard both boats,
was Ben Hawkins. And Ben always made this recipe for him and the crew,
and Capt'n Jesse would also bring some of this recipe home, in jars to
his family when he came off the boat. Many thanks to the late - Capt'n
Marks, my hubby ( Old River Bill ) & I, really enjoyed our visit with
you and Florence and hearing your stories.
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Geflügelrahmsauce
Bearbeitet von Lothar Schäfer In der heissen Butter das Mehl hellgelb anschwitzen. Mit dem Geflügelfond ab ...
Geflügelroulade in Currysauce
Das Brötchen würfeln. Die Sahne erhitzen, über die Brotwürfel geben und die Schüssel abdecken, damit die Brötchenw ...
Gefüllte Birne im Schlafrock mit Birnen-Parfait und...
(*) Läuterzucker ist Zucker, der mit der gleichen Menge Wasser so lange gekocht wird, bis sich beides zu einem dünnen ...
Bearbeitet von Lothar Schäfer In der heissen Butter das Mehl hellgelb anschwitzen. Mit dem Geflügelfond ab ...
Geflügelroulade in Currysauce
Das Brötchen würfeln. Die Sahne erhitzen, über die Brotwürfel geben und die Schüssel abdecken, damit die Brötchenw ...
Gefüllte Birne im Schlafrock mit Birnen-Parfait und...
(*) Läuterzucker ist Zucker, der mit der gleichen Menge Wasser so lange gekocht wird, bis sich beides zu einem dünnen ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe