Ben Hawkins - Steak Sauce -

  450g Butter
  1lg Bottle of Lee & Perrin - Worst shire sauce
  1 Tasse/n Fine chopped garlic



Zubereitung:
In a heavy skillet, put 1/2 lb of butter and chopped garlic, cook on
low until garlic is tender, then add the rest of the butter and Worst
shire sauce. Cook until all is blended. Makes approximately one quart,
and can be divided into small freezer dishes, for freezing till needed.
Just heat and serve over steak or what ever meat you wish to use, and
dösn't seem anything - so simple, could be so good! This recipe came
from the late - "Captain Jesse L. Marks" and his lovely wife -
Florence. Capt'n Jesse was master of the Worlds Largest Towboat - the
Quad Screw M/V "United States", along with the Quad Screw M/V
"Missouri" for Federal Barges Lines.. His chief cook aboard both boats,
was Ben Hawkins. And Ben always made this recipe for him and the crew,
and Capt'n Jesse would also bring some of this recipe home, in jars to
his family when he came off the boat. Many thanks to the late - Capt'n
Marks, my hubby ( Old River Bill ) & I, really enjoyed our visit with
you and Florence and hearing your stories.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Limonenbutter (zu Spargel)
Limonen auspressen, in einen Topf geben und leicht erhitzen. Bei kleinster Hitze die kalte Butter nach und nach zum Saft ...
Limonenjoghurt
Den Joghurt mit der Limonenschale und dem -saft glatt rühren. Das Basifikurn fein hacken. Mit dem Olivenöl zum Joghurt ...
Limonenjoghurt
Den Joghurt mit der Limonenschale und dem -saft glatt rühren. Das Basilikum fein hacken. mit dem Olivenöl zum Joghurt ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe