Ben Hawkins - Steak Sauce -
450g Butter | ||
1lg Bottle of Lee & Perrin - Worst shire sauce | ||
1 Tasse/n Fine chopped garlic |
Zubereitung:
In a heavy skillet, put 1/2 lb of butter and chopped garlic, cook on
low until garlic is tender, then add the rest of the butter and Worst
shire sauce. Cook until all is blended. Makes approximately one quart,
and can be divided into small freezer dishes, for freezing till needed.
Just heat and serve over steak or what ever meat you wish to use, and
dösn't seem anything - so simple, could be so good! This recipe came
from the late - "Captain Jesse L. Marks" and his lovely wife -
Florence. Capt'n Jesse was master of the Worlds Largest Towboat - the
Quad Screw M/V "United States", along with the Quad Screw M/V
"Missouri" for Federal Barges Lines.. His chief cook aboard both boats,
was Ben Hawkins. And Ben always made this recipe for him and the crew,
and Capt'n Jesse would also bring some of this recipe home, in jars to
his family when he came off the boat. Many thanks to the late - Capt'n
Marks, my hubby ( Old River Bill ) & I, really enjoyed our visit with
you and Florence and hearing your stories.
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Königsberger Klopse klassisch
Sardellen sehr fein hacken, Brötchen ausdrücken und sehr klein zupfen. Wer einen Fleischwolf hat, kann Fleisch, Sardel ...
Königsberger Klopse vom Lamm
(*) in dünne Scheiben und dann in kleine Dreiecke geschnitten Knoblauchzehen pellen und fein hacken. Möhre und Selleri ...
Konzentrierter Fischfond
Fischkarkassen und Gemüse mit nur ca. 1 Tasse Wasser in einen heissen Topf geben. Sofort den Deckel auflegen und den Fo ...
Sardellen sehr fein hacken, Brötchen ausdrücken und sehr klein zupfen. Wer einen Fleischwolf hat, kann Fleisch, Sardel ...
Königsberger Klopse vom Lamm
(*) in dünne Scheiben und dann in kleine Dreiecke geschnitten Knoblauchzehen pellen und fein hacken. Möhre und Selleri ...
Konzentrierter Fischfond
Fischkarkassen und Gemüse mit nur ca. 1 Tasse Wasser in einen heissen Topf geben. Sofort den Deckel auflegen und den Fo ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe