Roast Pork / Schweinebraten
900g Pork shoulder or ham | ||
salt | ||
pepper | ||
2 mittl. Onion | ||
3 Garlic Cloves | ||
2tb Caraway seeds | ||
Hot broth | ||
cold dark beer or icewater | ||
Source: | Bavarian Cooking | |
translated by Ilka Spiess |
Zubereitung:
Wash and dry the meat and rub it with salt and coarse, freshly ground
pepper. Using a sharp knife, cut a diamond pattern into the rind.
Fill a roasting pan with approx. 1 in. water, and add the meat, with
the rind down.
Cut the onion into 1/5 in. rings, thinly slice the garlic cloves and
add to the meat. Sprinkle with caraway seeds.
Roast the meat in a preheated 480GradF oven for 1/2 hour, then turn it
around so that the rind is on top and continü to roast. Baste the
meat frequently, scraping up the juices sticking to the pan and
gradually adding some hot broth.
Total cooking time is approx, 1 1/2 hours. Toward the end of the
cooking time, brush the rind with cold, dark beer or cold water, to
make it crisp. The gravy should be brown and clear and should never
be bound with flour or starch: that would be a mortal sin in Bavaria!
** Gepostet von Ilka Spiess
Erfasser: Ilka
Datum: 14.11.1995
Stichworte: Meats, Pork, P1
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Hagebuttenmarmelade Mit Rotwein
Die Hagebutten von Blueten und Stielen befreien, aufschlitzen, die pelzigen Kerne sorgfältig herauskratzen. Die entkern ...
Hagebuttenmarmelade mit Rotwein
Die Hagebutten von Blueten und Stielen befreien, aufschlitzen, die pelzigen Kerne sorgfältig herauskratzen. Die entkern ...
Hagebuttenmus
Die Hagebutten waschen. Stiel und Bluetenansatz abschneiden. Die Hälfte in einen Topf geben und knapp mit Wasser be ...
Die Hagebutten von Blueten und Stielen befreien, aufschlitzen, die pelzigen Kerne sorgfältig herauskratzen. Die entkern ...
Hagebuttenmarmelade mit Rotwein
Die Hagebutten von Blueten und Stielen befreien, aufschlitzen, die pelzigen Kerne sorgfältig herauskratzen. Die entkern ...
Hagebuttenmus
Die Hagebutten waschen. Stiel und Bluetenansatz abschneiden. Die Hälfte in einen Topf geben und knapp mit Wasser be ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe