Sweet Potato Baby Cakes

 
Cakes: 450g sweet potatös or yams
  1tb minced ginger root
  4ts lemon juice
  0.5ts dried red pepper flakes
  0.5ts nutmeg
  0.25ts salt
  2 eggs
  10tb flour; to 12 tb
   Oil
 
Cilantro Cream Sauce: 0.5c sour cream
  2tb chopped cilantro
   Wednesday, July 15, 1998



Zubereitung:
Peel sweet potatös and coarsely grate in food processor. Add ginger
and finely chop. Add lemon juice, pepper flakes, nutmeg, salt, eggs and
flour and pulse to mix well.

Heat lightly oiled flat griddle or skillet over medium heat. When hot,
spoon 1 tablespoon batter for each 1 1/2- to 2-inch-diameter pancake
onto griddle and cook until browned, about 5 minutes per side. Continü
until all batter is used. Add oil to griddle as needed.

Serve warm with Cilantro Cream Sauce.

Cilantro Cream Sauce Combine sour cream and cilantro.

Source:
Los Angeles Times on-line edition Culinary Sos Spicy Baby Cakes By Rose
Dosti



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Lammkarree mit Spargel
1. Backofen auf 190 Grad heizen. Öl in einer Pfanne erhitzen, Lamm salzen, rundum anbraten. Mit Kräutern und gehacktem ...
Lammkeule
Das Fleisch mit Salz und Pfeffer einreiben. In einer Kasserolle Olivenöl erhitzen und das Fleisch von allen Seiten gut ...
Lammkeule
Die Lammkeule auslösen und mit dem Knoblauch spicken. Danach mit Thymian, Kräutern der Provence, Salz, Pfeffer gut ein ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe