Sweet Potato Crisp

  2 unsalted butter
  0.5 Granny Smith apples; peeled, cored,
   quartered, and cut
   into 1/4-inch
   slices
  1.25 sweet potatös or yams; peeled and cut into
   thinly sliced
   rounds, about 1/8
   inch thick
  0.5 salt
  0.5 cinnamon
  0.25 freshly ground white pepper
  0.5 melted unsalted butter



Zubereitung:
Preheat the oven to 350 degrees F. Butter ten, 3-inch nonstick tart
pans.
(If tart pans are not available, these can be arranged directly on a
baking tray.) In a 10-inch skillet, melt the 2 tablespoons butter.
Over medium-high heat, saute the apples until lightly caramelized, 6 to
8 minutes.

Place the sweet potatös in a medium bowl and season with salt,
cinnamon, and pepper. Pour 1/2 cup melted butter over and mix well. In
each tart pan, arrange a layer of potates in a circle, one slice
overlapping the other. Divide the apples equally, place on top, and
cover with the remaining potatös, again in a circle, one slice
overlapping the other.
Pour a little of the remaining 1/2 cup melted butter into each pan. For
easier handling, set the pans on a baking tray and bake until the
potatös are tender, lightly browned, and crispy, 30 to 35 minutes.
Invert the pans of potatös onto the baking tray and if the underside
has not browned, return to the oven for about 5 minutes longer. Serve
immediately.

Serves 10 From Wolfgang Puck: Adventures in the Kitchen (Random House
Publishing).

Converted by Mcbuster.

Notes : From Chef and author Wolfgang Puck

Recipe by: Good Morning America

Converted by Mmbuster v2.0l.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag fr Sie:

Weißkohlgemüse
Den vorbereiteten Kohl hobeln. Die Margarine erhitzen, die gehackte Zwiebel zugeben und hellgelb werden lassen. Darin de ...
Weißkohlgemüse mit Senfsoße
Weißkohl vierteln, den Strunk entfernen und die Viertel quer in Streifen schneiden. Speck in Streifen schneiden, würfe ...
Weisskohlklösse mit Greyerzer Käse
Die Hälfte der Brötchen in Würfel schneiden und in Butter (1) zu goldbraunen Croutons rösten. Die restlichen Brötch ...


Aktuelle Magazin Beitrge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


bersicht Beitrge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beitrge:

Brandteig Pltzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Knigsberger Klopse Gefllte Paprika Kartoffelsuppe