Tan Tan Men

  6 Packs (servings) of fresh ramen noodles
  300g Ground pork or chicken
 
*A*: 2tb Miso paste
  1tb Sugar
  2tb Soy sauce
  0.5 Stalk chopped negi (Japanese leek) (ev
   (you could sub 1/4 cup small leeks or green
   Onion)
  2tb (or more) chopped fresh ginger
  3tb Chopped zasai (hot Chinese pickle)
  1bn Spinach, blanched and cut in 1
   Inch strips
 
*B*: 0.5c Soy sauce (evtl. mehr)
  2tb Rice vinegar
  3tb Tahini (sesame paste)
  2tb Rayu (Chinese hot oil)
  6 Tasse/n Good chicken stock
   Toasted sesame seeds for garnish



Zubereitung:
Brown the meat in a little oil, add *A* and stir fry until almost
burnt. Set aside.

Mix up *B* and set aside in a serving bowl.

Prepare other ingredients and set around in small bowls Heat broth and
get a big pan of water boiling for the ramen.

In large soup bowls, güsts add whatever they like in whatever amounts
(the *B* mixture is pretty spicy!) When they're ready, quickly boil
the ramen 2 packs at a time (just a few minutes) put a serving over
each prepared soup dish. Güsts then fill the bowl with broth, sprinkle
on a little sesame seed and voila! Credit to Kiyoko-san! My teacher
just did this one last month. It's really more Chinese than Japanese.
It's great for a casual group. You assemble everything and people
"build their own" like a salad bar.

http://food4.epicurious.com/HyperNews/get/archive_swap301-
400/351/2/1/1.html



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Spargel-Köstlichkeiten (Info)
Als kulinarischer Frühlingsbote, königliches Gemüse oder kalorienarmer Gaumenschmeichler kennt und schätzt man Sparg ...
Spargel-Kräuter-Frittata
Den Spargel schälen, in Salzwasser bissfest garen, abgiessen, gut abtrocknen und in Stücke schneiden. Eier verquirlen ...
Spargelkuchen vom Blech
Aus den Zutaten einen Mürbeteig kneten, 2/3 ausrollen und auf ein Backblech legen. Ca. 10-15 Minuten bei 150 Grad im Um ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe