Broiled Cheese Polenta

  2.5 Tasse/n Water
  0.666667c Polenta Meal
  0.5ts Dried basil
  1c Packed grated sharp cheddar



Zubereitung:
Lightly grease 9" round pan. Combine 1 cup water and cornmeal in small
bowl and stir to blend. Bring remaining 1 1/2 cups water to boil in
heavy medium saucepan. Stir in cornmeal mixture and basil.
Cook over low heat until polenta boils and is very thick, stirring
constantly, about 6 minutes. Mix in 1/2 cup cheese. Season to taste
with salt and pepper. Spoon polenta into prepared pan. Sprinkle
remaining 1/2 cup cheese over. (Can be prepared 2 hours ahead. Let
stand at room temperature.) Preheat broiler. Broil polenta 5 inches
from heat source utnil cheese melts and bubbles and polenta begins to
brown on edges. Cool 5 minutes. Cut polenta into wedges and serve.
Source: Bon Appetit, 2/94. MM by Lyn.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Dirty Rice, Schmutziger Reis
Cajun-Gemüse in der Hälfte der Butter weich dünsten, Knoblauch zugeben und kurz mitdünsten lassen; Gemüse herausneh ...
Dithmarscher Lammpastete
Knoblauch und Zwiebel fein hacken und in Öl dünsten. Mit dem gewürfelten Fleisch und dem ebenfalls gewürfelten fette ...
Dithmarscher Mehlbeutel
Hefe mit Zucker und etwas Milch in einer Tasse aufrühren. Mehl, Zitronenschale, Salz und Eier in eine Schüssel geben, ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe