Broiled Cheese Polenta

  2.5 Tasse/n Water
  0.666667c Polenta Meal
  0.5ts Dried basil
  1c Packed grated sharp cheddar



Zubereitung:
Lightly grease 9" round pan. Combine 1 cup water and cornmeal in small
bowl and stir to blend. Bring remaining 1 1/2 cups water to boil in
heavy medium saucepan. Stir in cornmeal mixture and basil.
Cook over low heat until polenta boils and is very thick, stirring
constantly, about 6 minutes. Mix in 1/2 cup cheese. Season to taste
with salt and pepper. Spoon polenta into prepared pan. Sprinkle
remaining 1/2 cup cheese over. (Can be prepared 2 hours ahead. Let
stand at room temperature.) Preheat broiler. Broil polenta 5 inches
from heat source utnil cheese melts and bubbles and polenta begins to
brown on edges. Cool 5 minutes. Cut polenta into wedges and serve.
Source: Bon Appetit, 2/94. MM by Lyn.



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Kotelett mit Käsesauce
Die Koteletts im Butterschmalz von beiden Seiten braten, salzen und pfeffern. Die Butter den zerdrückten Knoblauch und d ...
Kotelett mit Maronen
Die Maronen kreuzweise einschneiden und in kochendem Wasser 5 Minuten ziehen lassen. Abschrecken, dann die Schale und di ...
Kotelett Variation
Ca. 21 Stilkoteletts auslösen lassen und normal gewürzt braten. 1/2 kg durchw. Speck und 1 kg Zwiebeln würfeln, glas ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe