Wiener Tafelspitz With Apple Horseradish Sauce

 
FOR TAFELSPITZ: 3 Round eye beef
  1 Orange carrot
  1 Yellow carrot
  1 Celery root
  1 Leek
  1 Parsley root
 
APPLE HORSERADISH SAUCE: 3 (-4) Apples
  0.5 Lemon; the juice
  3tb Horseradish; finely grated
  1 geh. TL Vinegar
   Sugar
   Salt
 
SOURCE:  Formatted 18.08.02 by Ulli Fetzer



Zubereitung:
Tafelspitz: Bring water to a rolling boil in a pot large enough to
fully submerge beef. Put beef and the above ingredients (thoroughly
cleaned, but whole) into the boiling water. Simmer 1-1/2 hours until
done. Remove and cut against beef fibers.

Apple Horseradish Sauce: Sprinkle peeled apple quarters with lemon
juice. Bake at 350 degrees about 25 minutes until soft. Puree soft
apples with horseradish and vinegar. Add sugar and salt to taste.

Acres of Austria, Bed and Breakfast, Fryeburg, Maine You found this
recipe on 1st Traveler's Choice Internet Cookbook.
(www.virtualcities.com) For further information about beef cuts see



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Tomatenschaumsuppe
Tomatenwürfel und getr. Tomaten mit dem Kalbsfond in einem Topf ansetzen, einmal richtig aufkochen. Über Nacht die Suppe ...
Tomatenschnitzel mit Champignons
Putenschnitzel heiss waschen, trockentupfen und von beiden Seiten salzen, pfeffern und mit Mehl bestäuben. Zwiebel a ...
Tomaten-Schnitzel-Pfanne
Reis in reichlich kochendem Salzwasser zugedeckt bei schwacher Hitze ca. 20 Minuten ausquellen lassen. Die Tomaten wasc ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe