Winterpostelein Salade Met Dadels En Geiten- Of Roomkaas
1 Zakje winterpostelein | ||
50g Geitenkaas of verse roomkaas | ||
2 Eetl. maiskiem- of zonneblömolie | ||
1 Eetl. citrönsap | ||
10 Dadels; ca. | ||
Geroosterde zonneblöm- of pijnboompitten |
Zubereitung:
Winterpostelein zit meestal gebruiksklaar in een zakje, u kunt hem even
afspölen, maar als deze grönte niet al te lang bewaard is, höft het
niet. Dö de pitten in een droge kökenpan en zet ze op een laag
vuurtje. Terwijl u de salade maakt, worden ze dan geroosterd zonder
gevaar van zwart worden. Maak in een slakom de dressing van olie en
citrönsap. Halveer en ontpit de dadels, meng met de dressing. Vög de
winterpostelein erbij en schep göd om. Dö dan de verkruimelde
geitenkaas erdoor. Schep de salade op 2 borden en bestrooi met de warme
geroosterde pitten. Deze salade döt het göd als voorgerecht met
opgebakken broodjes met kruidenboter, gevolgd door rode kool en
bladerdeegpakketjes met kruidige geitenkaas en honing.
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Spargelsalat mit Garnelen und Bohnen auf Erdbeer-Carp ...
Vorbereitung: Weissen Spargel von der Spitze nach unten schälen, grünen Spargel nur im unteren Drittel schälen, Ende ...
Spargelsalat mit Grünen Bohnen
Spargel abspülen, das untere Drittel schälen, die Enden abschneiden. Die Stangen in ca. 3 cm lange Stücke schneiden. ...
Spargelsalat Mit Knusprigem Knoblauch
1. Vom Spargel die Enden abschneiden. Spargelstangen bis zu den Spitzen schälen. In kochendem Salzwasser 3-4 Minuten ko ...
Vorbereitung: Weissen Spargel von der Spitze nach unten schälen, grünen Spargel nur im unteren Drittel schälen, Ende ...
Spargelsalat mit Grünen Bohnen
Spargel abspülen, das untere Drittel schälen, die Enden abschneiden. Die Stangen in ca. 3 cm lange Stücke schneiden. ...
Spargelsalat Mit Knusprigem Knoblauch
1. Vom Spargel die Enden abschneiden. Spargelstangen bis zu den Spitzen schälen. In kochendem Salzwasser 3-4 Minuten ko ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe