Cajun Chicken Wings
12 Chicken wings, tips removed | ||
5 Bay leaves, crumbled into small bits | ||
0.75ts Caraway seeds | ||
0.5 To 3/4 tsp. cayenne pepper | ||
0.75ts Ground cumin | ||
0.75ts Ground coriander | ||
4 Garlic cloves, finely chopped | ||
1.5ts Dry mustard | ||
2ts Paprika, preferably hungarian | ||
0.75ts Dried thyme leaves | ||
0.5ts Salt | ||
2tb Brandy | ||
2tb Fresh lemon or lime juice |
Zubereitung:
Defat the chicken wings by cooking them in boiling water for 10
minutes. Drain and set aside to cool. Preheat oven to 375 degrees.
Using a large mortar and pestle, grind together the bay leaf bits,
caraway seeds, cayenne pepper, coriander, cumin, garlic, mustard,
paprika, thyme and salt for about 10 minutes. Add the brandy and lemon
or lime juice to the pulverized herbs and stir into a thick paste. With
a pastry brush, cover both sides of each wing with the herb paste. When
no more remains in the mortar, squeeze the last few drops from the
brush. Arrange the chicken wings on a baking sheet.
Bake until the skin turns deep brown and is quite crisp approximately
30 minutes. Takes about an hour to prepare.
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Spargel-Bohnen-Fleisch
Speck würfeln und scharf anbraten, das gewürfelte Fleisch ebenfalls anbraten. Speck und Fleisch gemischt in eine Aufla ...
Spargel-Cocktail
Spargel schälen, von holzigen Teilen befreien und in mundgerechte Stücke schneiden. Wenig Wasser und Wein mit Salz und ...
Spargelcocktail "Grapefruit"
Spargel in 2-3 cm lange Stücke schneiden. Grapefruits rundum mit einem spitzen Messer im Zickzack bis zur Mitte ein ...
Speck würfeln und scharf anbraten, das gewürfelte Fleisch ebenfalls anbraten. Speck und Fleisch gemischt in eine Aufla ...
Spargel-Cocktail
Spargel schälen, von holzigen Teilen befreien und in mundgerechte Stücke schneiden. Wenig Wasser und Wein mit Salz und ...
Spargelcocktail "Grapefruit"
Spargel in 2-3 cm lange Stücke schneiden. Grapefruits rundum mit einem spitzen Messer im Zickzack bis zur Mitte ein ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe