Adobo - 2
12 Ancho chilies | ||
0.5c White vinegar | ||
2 Tasse/n Water | ||
0.25c Olive oil | ||
2md Onions; thinly sliced | ||
5 Garlic cloves; thinly sliced | ||
1tb Ground cumin | ||
4 Tasse/n Vegetable stock; see * note | ||
(or 4 cups chicken stock) | ||
2tb Molasses | ||
0.25c Orange juice | ||
0.25c Fresh lemon juice | ||
2tb Tomato paste |
Zubereitung:
* Note: See the "Vegetable Stock" recipe which is included in this
collection.
Toast chilies over gas flame until soft and brown, turning frequently.
Transfer to saucepan. Add vinegar and water.
Bring to boil. Reduce heat to simmer and cook until softened, about 10
minutes.
Transfer to blender or processor. Puree until smooth paste forms.
Heat oil in heavy medium saucepan over medium-high heat. Saute onions
until golden-brown, about 10 minutes. Add garlic and stir until
fragrant, about 1 minute. Add stock and chile mixture.
Bring to boil. Reduce heat to simmer.
Cook 20 minutes, stirring frequently. Mix molasses, orange juice, lemon
juice and tomato paste in small bowl until smooth. Add to sauce. Simmer
15 minutes. Season to taste with salt and pepper.
This recipe yields about 1 1/2 quarts of adobo.
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Schwarzer Risotto mit Calamaretti
ca. 700 ml Fischfond 1 Beutel Tintenfischtine (5g) Salz, Pfeffer, Olivenöl, -Zitronensaft Schalotte un ...
Schwarzer Tintenfisch mit weisser Polenta
Tintenfische säubern, (Tintenbeutel aufheben) längs teilen und quer in schmale Streifen schneiden. Olivenöl erhit ...
Schwarzkohl (Blattkohl)
Schwarzkohl (Blattkohl): Ein robuster, winterharter Vertreter der Sprosskohlarten mit intensivem Geschmack. Herkunft: ...
ca. 700 ml Fischfond 1 Beutel Tintenfischtine (5g) Salz, Pfeffer, Olivenöl, -Zitronensaft Schalotte un ...
Schwarzer Tintenfisch mit weisser Polenta
Tintenfische säubern, (Tintenbeutel aufheben) längs teilen und quer in schmale Streifen schneiden. Olivenöl erhit ...
Schwarzkohl (Blattkohl)
Schwarzkohl (Blattkohl): Ein robuster, winterharter Vertreter der Sprosskohlarten mit intensivem Geschmack. Herkunft: ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe