Linguica Brazil

  1.5ts Salt
  0.25ts Black pepper
  2ts Sweet paprika
  1ts Fresh rosemary; well minced
  2 Zehen Garlic; crushed and minced
  1.5tb White vinegar
  1 Pfund Lean pork; coarsely ground
  0.25 Pfund Pork fat; coarsely ground



Zubereitung:
Knead pork and pork fat together. Mix other ingredients together, and
knead into pork mixture. Stuff firmly into casings and tie off into
desired lengths. Prick any air pockets with a pin. Smoke as desired or
use fresh.

LAZY-LINGUICA Add 1-3/4 teaspoons sweet paprika, 1 scant teaspoon
fresh rosemary, 4 teaspoons vinegar and 2 small cloves garlic per pound
of bulk pork sausage.

Traditional uses: simmer with beans, include in mixed grill, add to
tapas potato omlettes (tortillas), bake in bread (hornazo), or use in
potato-kale soup (caldo verde).

NOTES :

LONGANIZA/LINGUICA "The Spanish longaniza is usually served fresh,
while the Portugüse linguica is frequently smoked. It's traditionally
stuffed into the narrow sheep casings, but you can also use the more
easily obtainable hog casings. There are several companies in America
who make linguica, especially in New England where many Portugüse
immigrants settled. Linguica are even included in many traditional New
England clambakes. "



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Zwetschgenrösti
Die Zwetschgen waschen, halbieren und die Steine entfernen. Etwa 1/4 der Butter schmelzen. 1/3 vom Zucker und die Zwets ...
Zwetschgentöpfli mit Vielle-Prune
Die Zwetschgenhälften mit der Hälfte des Zuckers sowie dem Vielle-Prune in eine Pfanne geben und bei nicht zu hoher Hitz ...
Zwetschgen-Trifle
Die englische Art, Götter zu speisen. (*) 1 Rezept ist für 4 Gläser oder Dessertschalen a 250 ml Zucker, Wasser und Zi ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe