Linguica Brazil
1.5ts Salt | ||
0.25ts Black pepper | ||
2ts Sweet paprika | ||
1ts Fresh rosemary; well minced | ||
2 Zehen Garlic; crushed and minced | ||
1.5tb White vinegar | ||
1 Pfund Lean pork; coarsely ground | ||
0.25 Pfund Pork fat; coarsely ground |
Zubereitung:
Knead pork and pork fat together. Mix other ingredients together, and
knead into pork mixture. Stuff firmly into casings and tie off into
desired lengths. Prick any air pockets with a pin. Smoke as desired or
use fresh.
LAZY-LINGUICA Add 1-3/4 teaspoons sweet paprika, 1 scant teaspoon
fresh rosemary, 4 teaspoons vinegar and 2 small cloves garlic per pound
of bulk pork sausage.
Traditional uses: simmer with beans, include in mixed grill, add to
tapas potato omlettes (tortillas), bake in bread (hornazo), or use in
potato-kale soup (caldo verde).
NOTES :
LONGANIZA/LINGUICA "The Spanish longaniza is usually served fresh,
while the Portugüse linguica is frequently smoked. It's traditionally
stuffed into the narrow sheep casings, but you can also use the more
easily obtainable hog casings. There are several companies in America
who make linguica, especially in New England where many Portugüse
immigrants settled. Linguica are even included in many traditional New
England clambakes. "
Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen
Unser Rezepte Vorschlag für Sie:
Saure Rädle (Schwäbisch)
Kartoffeln waschen und mit Wasser bedeckt 25 Min. garen. Zwiebelwürfel in zerlassener Margarine glasig dünste ...
Saure Rinderleber
Die Leber häuten, in feine Scheiben schneiden und in Butter oder Margarine mit der feingeschnittenen Zwiebel kurz a ...
Saure Rippchen
Zwiebeln grob hacken, Möhren und Tomaten in grössere Stücke und Petersilienwurzel in Scheiben schneiden. Butterschma ...
Kartoffeln waschen und mit Wasser bedeckt 25 Min. garen. Zwiebelwürfel in zerlassener Margarine glasig dünste ...
Saure Rinderleber
Die Leber häuten, in feine Scheiben schneiden und in Butter oder Margarine mit der feingeschnittenen Zwiebel kurz a ...
Saure Rippchen
Zwiebeln grob hacken, Möhren und Tomaten in grössere Stücke und Petersilienwurzel in Scheiben schneiden. Butterschma ...
Aktuelle Magazin Beiträge:
Meist gelesene Magazin Beiträge:
Brandteig
Plätzchen backen
Bruscetta
Mousse au Chocolat
Tortellini
Hefeteig
Pralinen
Creme Brulee
Kekse
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Tiramisu
Zuckerguss
Dips
Donuts
Mayonaise
Rouladen
Waffelteig
Tafelspitz
Eierkuchen
Königsberger Klopse
Gefüllte Paprika
Kartoffelsuppe