Bear Stew a l'Espagnole

  3 lb Bear meat
  0.25 Tas. Vinegar
  1tb Salt
  4 Tas. Water
  0.25 Tas. Shortening
  1 Medium onion, sliced
  1 Green pepper, chopped
  1 Garlic
  0.5 Tas. Chopped celery
  1 7 oz. can tomato paste
  2 Tas. Canned tomatös
  1pn Tabasco Sauce
  0.5ts Salt
  0.25ts Pepper



Zubereitung:
Trim all fat of meat and wash meat well in cold water.

Cut into 1 1/2 inch cubes and soak at least 15 minutes in 4 cups of
water to which has been added 1/4 cup vinegar and 1 tablespoon salt.
Drain and pat dry.

Melt shortening in a heavy fry pan, add bear meat and brown well on all
sides.

Add onion, garlic and celery and simmer until onion becomes
translucent.

Add remaining ingredients, mis well, cover and simmer for 30 minutes or
until meat is tender. Serves 4 to 6.

From Northern Cookbook edited by Eleanor A. Ellis, Information Canada
1973.

Typos by Bert Christensen http://www.interlog.com/~rosewood
rosewood@interlog.com ========



Durchschnittliche Gesamtbewertung: Bisher keine Bewertungen



Unser Rezepte Vorschlag für Sie:

Reiskroketten mit Provencalischem Gemüse
Reis auf einem Sieb unter fliessendem, kaltem Wasser abspülen. Zwiebelwürfel in Öl glasig dünsten, Reis zugeben ...
Reislaibchen mit gedünsteten Champignons
62 1/2 ml Obers Salz Pfeffer 1 Essl. Mehl Ö ...
Reis-Lamm-Schichtcake Biriyani
Den Reis mehrfach in kaltem Wasser waschen, bis das Wasser nicht mehr trüb ist. Dann 30 Minuten in frischem Wasser ...


Aktuelle Magazin Beiträge:

Die Grillsaison ist eröffnet

Richtig Grillen

Perfekter Kaffee


Übersicht Beiträge
Magazin Archiv
Neue Rezepte


Meist gelesene Magazin Beiträge:

Brandteig Plätzchen backen Bruscetta Mousse au Chocolat Tortellini Hefeteig Pralinen Creme Brulee Kekse Lasagne Spaghetti Carbonara Tiramisu Zuckerguss Dips Donuts Mayonaise Rouladen Waffelteig Tafelspitz Eierkuchen Königsberger Klopse Gefüllte Paprika Kartoffelsuppe